دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش بسیار خوشمزه به روش سفره خانه ای
طرز تهیه آبگوشت بزباش بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام آبگوشت بزباش را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بز باش بسیار خوشمزه به روش سفره خانه ای
آبگوشت بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی استان همدان به شمار میرود.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت بزباش :
گوشت :♦: 0/5 کیلو
سبزی( تره ، جعفری , شنبلیله ) :♦: 750 گرم
لوبیا قرمز ( چشم بلبلی ) :♦: یک استکان
لیمو عمانی :♦: 4 عدد
پیاز :♦: 1 عدد
نمک :♦: به میزان کافی
فلفل :♦: به میزان کافی
زردچوبه :♦: به میزان کافی
سیب زمینی :♦: 5 عدد
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش بسیار خوشمزه به روش سفره خانه ای
ویژگی آبگوشت بزباش به سبزی های معطر در آن است.
این آبگوشت یک غذای ایرانی بسیار مقوی است که برای تمامی سنین مناسب می باشد.
طرز تهیه آبگوشت بزباش :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه آبگوشت بزباش ابتدا باید
گوشت را تکه تکه و با پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد .
لوبیا را از شب پیش خیس کنید . زردچوبه را در کمی روغن تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید .
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش بسیار خوشمزه به روش سفره خانه ای
می توان هنگام سرو این آبگوشت، گوشت و حبوبات و سبزیجاتِ آن را جدا کنیم و آنها را در یک ظرف جداگانه با گوشت کوب بکوبیم تا تبدیل به گوشت کوبیده شود.
سبزی را خرد و با کمی روغن سرخ کنید . گوشت که نیم پز شد ، لوبیا را بیفزایید .
وقتی لوبیا نیم پز شد ، سبزی را اضافه کنید .
نمک و فلفل و لیمو عمانی و سیب زمینی را پس از پختن همه مواد اضافه کنید .